Σολομός ψητός

ΥΛΙΚΑ (για 2 άτομα):
  • 2 φιλέτα σολομού
  • ILIADA έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με βασιλικό
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Αλάτι, πιπέρι και θυμάρι
Εκτέλεση:
  1. Βάλτε τον σολομό πάνω σε ένα αλουμινόχαρτο.
  2. Ρίξτε αλάτι, πιπέρι, το σκόρδο και θυμάρι.
  3. Ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο εξ. Παρθένο αρωματισμένο με βασιλικό και κλείνετε το αλουμινόχαρτο.
  4. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για μισή ώρα
  5. Αφαιρείται τον σολομό από το αλουμινόχαρτο και σερβίρετε με το ζουμί του.
Καλή όρεξη !
Salmon with ILIADA Extra Virgin Olive Oil Infused with Basil

Χρησιμοποιήσαμε