Ψαρόσουπα με μπακαλιάρο

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 κιλό μπακαλιάρο φρέσκο
  • 2,5 λίτρα κρύο νερό 
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 καρότα, καθαρισμένα και κομμένα σε μεγάλα κομμάτια
  • 2 πατάτες μεγάλες, καθαρισμένες και κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
  • 1 κλωνάρι ρίγανης
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 5-6 κόκκους πιπέρι
  • 1 πράσο, καθαρισμένο και κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • 2 κρεμμύδια, κομμένα σε μεγάλα κομμάτια
  • 10 γρ. σαφράν
  • 90 ml. Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο Single Estate ILIADA
  • Αλάτι & πιπέρι

Χρησιμοποιήσαμε